Een website laten maken

Your IT-Solutions biedt maatwerk

Je website is je digitale visitekaartje. Je wilt dan ook een website die er goed uitziet én ook nog eens perfect werkt. Een razendsnelle laadtijd en een goede leesbaarheid op allerlei verschillende soorten devices zijn een absolute must. Wil je de zekerheid dat jouw website voldoet aan alle eisen, dan laat je deze bouwen door Your IT-Solutions.

Wij bouwen de website die past bij jouw ambities. Van een one page site tot een uitgebreide webpagina die bestaat uit meerdere onderdelen. Desgewenst met een ledenlogin, de mogelijkheid om video’s te tonen, downloadopties of een automatische vertoning van relevant nieuws – om maar enkele voorbeelden van functionaliteiten te noemen. Uiteraard mag de technische ondersteuning van de zoekmachineoptimalisatie niet ontbreken!

Geef ons je eisen en wensen door en wij zorgen ervoor dat we de website bouwen die helemaal aansluit bij jou, je bedrijf of je vereniging.

Een stevige basis

De basis van een website wordt gevormd door het CMS – het Content Management Systeem. Deze software stelt ons in staat om de site helemaal naar jouw wensen in te richten. Jij hebt het voor het zeggen, want nagenoeg alles is mogelijk. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, zodat wij samen met jou kunnen brainstormen over de beste lay-out, welke functionaliteiten er aanwezig moeten zijn en natuurlijk aan welk CMS jij de voorkeur geeft.

Bekende CMS’en zijn onder andere:

  • WordPress
  • Umbraco
  • Joomla
  • Drupal
  • Sharepoint

Zoals je van een full service internetbureau als Your IT-Solutions mag verwachten, kunnen wij jouw website bouwen met ieder CMS.

Regelen: het beheer van de website

De website die Your IT-Solutions voor je bouwt, is het startsignaal van een onvergetelijke online indruk op je doelgroep. Uiteraard wil je dat deze goede indruk blijft voorduren. Het onderhouden van de website is dan ook heel belangrijk. Een website die niet wordt bijgehouden of niet voldoet aan de laatste eisen op technologisch of SEO-gebied, zal al snel minder bezoekers trekken. Zorg dus voor een goed websitebeheer!

Zelf geen tijd voor of verstand van het goed onderhouden van je website? Your IT-Solutions neemt het websitebeheer voor jou uit handen!

Op maat gemaakte websites

Wij kunnen niet wachten om voor jou aan het werk te gaan. Geef ons nu je ideeën door, zodat wij voor jou een website op maat kunnen maken. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is en denken met je mee. Van ontwerp tot aan realisatie en van zoekmachineoptimalisatie tot het beheer van je website. Your IT-Solutions is jouw expert op het gebied van websites.