Software- en databasekoppelingen

Koppel ieder gewenst pakket

Een gemiddeld bedrijf heeft al snel een aantal softwarepakketten draaien om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een CRM- en ERP-pakket, een facturatieprogramma en een boekhoudpakket. Ook een webshop maakt gebruik van een speciaal webshoppakket, zoals WooCommerce of Magento. Dat is natuurlijk enorm praktisch, want veel werkzaamheden kun je hiermee vergemakkelijken of zouden anders zelfs niet mogelijk zijn.

Stel je nou eens voor hoe handig het zou zijn als je deze pakketten met elkaar kon koppelen. Gegevens uit het ene pakket kunnen zo gebruikt worden in het andere pakket. Dat levert je heel wat gebruiksgemak en tijdswinst op. En minder frustratie, weten wij uit ervaring. Daarom is Your IT-Solutions gespecialiseerd in het maken van koppelingen tussen pakketten.

Voorbeelden van het koppelen van pakketten

Your IT-Solutions richt zich op het creëren van koppelingen tussen softwarepakketten en databases. Zo behoren bijvoorbeeld de volgende koppelingen tot de mogelijkheden:

  • Het inlezen van Excel-bestanden in een applicatie
  • Het automatisch aanmaken van een Active Directory account bij het invoeren van een persoon in een CRM-pakket
  • Het opslaan van de gegevens van online marketingtools in een lokale database
  • Het koppelen van twee CRM-pakketten
  • Het automatisch inboeken van facturen in het boekhoudsysteem


Dit zijn voorbeelden uit onze recente werkzaamheden. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of webshop.


Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@youritsolutions.nl of bel ons op +31 (0)6 28 42 56 35.